DEN BEDSTE BESKYTTELSE TIL NETOP DIN BIL!

  • Vi har et sprøjtediagram på netop din bilmodel
  • Vi afmonterer inderskærmene/bundskjold på alle biler.
  • Vi har godkendte produkter til netop dit bilmærke.
  • Vi kan yde op til 20 års garanti.

 

Selv nye biler ruster – blot langsommere. Efter gentagne test, fra både danske og svenske teknologiske institutter, er det konstateret, at selv nye biler ruster, de gør det blot langsommere.

Det er ikke på synlige steder, men ved ombukkede kanter og samlinger at rustangrebene starter, hvilket også gælder galvaniserede biler, fordi at punktsvejsningerne ikke kan eftergalvaniseres.

Så derfor er det klogt at få sin bil behandlet, selv om man har 6 års fabriksgaranti mod rustgennemtæring. Det er først efter 5-6 år, at man begynder at kunne se rusten, og så er det ved at være for sent.

  • Det er aldrig for tidligt!
  • Og sjældent for sent!
  • Jo tidligere, jo længere levetid!
  • Hvis du vil beholde din bil i mange år!

 

NÅR KVALITETEN ER AFGØRENDE…

Rengøring

Det optimale udgangspunkt for et perfekt resultat er rengøring før behandling. Vi blæser ikke på sand, salt og snavs – vi renser med rent vand og tørrer grundigt. Vi lægger vægt på renlighed, derfor beskytter vi alle dele som ikke skal behandles: Sæder, rat, bundmåtter, seler m.m.

Klargøring

Motor og dele af motorrummet afdækkes inden behandling af motorhjelm. Hjul, inderskærme og diverse skjold afmonteres inden behandling. Adgang til hulrum m.m. etableres ved afmontering af lygter, beklædning og propper. Kun hvor dette ikke er muligt, bores der med specialbor eksta huller i henhold til bilens sprøjteskema.

Behandling

Påføring af produkterne udføres i specialkabine. Hulrummet m.m. tågesprøjtes med specialudviklet udstyr, kun herved sikres optimal fordeling af produktet. Efter behandlings processen monteres diverse afmonterede dele og evt. supplerende huller lukkes med forseglede specialpropper.

Finish

Afvaskning af lakken foretages med en mild rensevæske, som ikke skader lak og polish. Slutfinishen er et særdeles vigtigt punkt. Her aftørres for vand og evt. afdryp. Beskyttende overtræk m.m. fjernes. Bilen er nu klar til afhentning.